Дата публікації:
26 лютого 2016
Кількість переглядів:
1300
Поділитися:

26 лютого в рамках робочої поїздки на Сумщину Сумський державний університет відвідав Міністр молоді та спорту України Ігор ЖДАНОВ. Він оглянув навчальні корпуси, ознайомився з соціальною та спортивною інфраструктурою кампусу. Зокрема, Ігор Жданов побував у дитячій кімнаті «Студентський лелека», відзначив лекційні аудиторії та танцювальну залу нового корпусу.

У подальші програмі перебування міністра - перегляд змагань чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні, які проходять в Універсальному легкоатлетичному манежі Української академії банківської справи, та нагородження переможців та призерів чемпіонату.

Під час спілкування Міністром молоді та спорту України  ректор СумДУ Анатолій Васильєв відзначив, що Сумський державний університет значну увагу приділяє розвитку як масового спорту, так і спорту високих досягнень, тому постійно розвиває спортивну інфраструктуру та створює відповідні умови. На сьогодні в університеті розвивається 36 видів спорту, працює 75 спортивних секцій, спортивні команди вищої ліги, понад 200 студентів є рекордсменами та призерами Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи.

За підсумками універсіад та чемпіонатів України СумДУ знаходиться в трійці лідерів у відповідній категорії ВНЗ та на високих позиціях серед усіх вищих навчальних закладів України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]