Дата публікації:
09 березня 2016
Кількість переглядів:
1284
Поділитися:

4 березня у Сумському державному університеті відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню боротьби за права жінок. Захід зібрав повний зал глядачів, на яких перед самим початком очікувала цікава виставка творчості в галузі прикладного мистецтва викладачів і студентів вищого учбового закладу. Всі, хто прийшов на концерт, мали змогу помилуватися рукотворними прикрасами, картинами, вишивками, виробами з бісеру та природнього матеріалу. Виставка добре продемонструвала багатогранні вміння й таланти тих, хто навчається й працює у СумДУ.

Святковий концерт розпочався з виступу ректора Сумського державного університету Анатолія Васильєва. Він щиро привітав жіноцтво з першим святом весни й висловив вдячність за професійність і креативність, а також за вагомий внесок у життєдіяльність університету.  Від чистого серця ректор побажав жінкам краси, щастя та всіляких гараздів.

Після привітань Анатолія Васильєва на сцену вийшли чоловіки у чорних фраках та виконали пісню для представниць прекрасної половини. Вся різножанрова палітра подальших номерів також була насичена романтизмом. Концертна програма містила багато вокальних та хореографічних композицій. Зокрема, для жінок СумДУ виступали ансамбль танцю «Джем» (культурно-мистецький центр СумДУ), народний ансамбль народного танцю «Світанок»  (Шосткинський інститут СумДУ), вокальний ансамбль «Кадет» (Сумський кадетський корпус імені І.Г.Харитоненка), театр танцю «Феєрія» та театр бального танцю «Силует», вокалісти Діана Рябоконь, Аліна Ніколенко (Медичний інститут СумДУ), Віталій Велітченко та Владислав Тарасенко (УАБС), дует Вікторії Ковтун і Сергія Пономаренка, дует «Анна-Марина», тріо «Оксамит» (УАБС), Ярослав Щепотін,  ансамблі «Elit Voice» (фекультет електронних та інформаційних технологій СумДУ), «Імпровіз»…

Бурхливими аплодисментами жіноцтво дякувало артистам і організаторам (а саме – культурно-мистецькому центру СумДУ) за чудову концертну програму та подаровану естетичну насолоду.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]