Дата публікації:
02 листопада 2011
Кількість переглядів:
1519
Поділитися:

2 листопада у Сумському державному університеті пройшла презентація програми літніх обмінів Camp Counselors USA („Вожаті Таборів США” ). Доповідачем виступила директор сумського філіалу компанії Людмила Шкурихіна.

Участь у програмі дає можливість молодим людям віком від 18 до 25 років працювати у таборі Сполучених штатів вожатими, мандрувати країною та спілкуватися з носіями мови.  Термін роботи – щонайменше 10 тижнів. У програму „Вожаті Таборів США” не приймаються студенти, які раніше брали участь в програмах WorkandTravel.

Протягом дня вожаті навчають дітей, грають з ними, беруть участь в різних заходах, а в кінці дня укладають їх спати. Для цієї роботи необхідно мати досвід роботи з дітьми та вільно володіти англійською мовою. Обслуговуючий персонал працює за лаштунками за забезпечує роботу табору: допомагає на кухні, у пральні, або займається ремонтними роботами.

Оскільки метою програми є культурний обмін, робота в таборі компенсує лише витрати на поїздку, які складають близько 11 800 грн. Учасники забезпечуються безкоштовним харчуванням та проживанням. По закінченню терміну перебування у США студенти отримують сертифікат участі у культурному обміні та проходження мовних курсів

Нагадаємо, програма ССUSA літніх студентських обмінів „Вожаті Таборів США” функціонує з 1986 року. За цей час компанія направила в Сполучені Штати Америки близько 150 тис. студентів із 60 країн світу. В Україні CCUSA працює вже 7 років. CCUSA має ліцензію Державного Департаменту США на здійснення програм обміну студентами. У зв'язку з цим CCUSA має право виписувати спеціальні форми, необхідні для отримання візи культурного обміну J-1.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]