Дата публікації:
02 листопада 2011
Кількість переглядів:
1553
Поділитися:

1 листопада улітературній вітальні бібліотеки СумДУ відбувся «Музичний дивертисмент» за участю артистів Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського.

Гості дарували музичні мелодії студентам та викладачам факультету іноземної філології та соціальних комунікацій. Під звучання класичних композицій Джованні Перголезі, Фридерика Шопена, Георгія Свиридова, Віктора Косенка слухачі  мандрували різними епохами та країнами. Чистотою та насиченістю виконання музичні твори заворожували, творили в уяві присутніх різноманітні художні образи. Підсилювала ефект естетичної ідилії і різноманітність музичних інструментів – фортепіано, скрипки, бандури…

Особливе захоплення публіки викликало звучання джазової композиції з новими технічними прийомами на баяні. Окрім цього, у виконанні студентів та викладачів Сумського вищого училища мистецтв і культури  ім. Д. С. Бортнянського вишукано пролунали і твори народних українських пісень.

Студенти та викладачі СумДУ залишися безмежно вдячні артистам  за можливість відволіктися від буденності та перенестися у чарівний світ музики. Слухачі дарували гостям квіти та теплі слова.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]