Дата публікації:
24 березня 2016
Кількість переглядів:
1654
Поділитися:

23 березня в Сумському державному університеті було проведено інформаційний захід для випускників технікумів і коледжів цього року та попередніх років. Представники факультетів й інститутів СумДУ ознайомили усіх охочих зі спеціальностями та особливостями вступної кампанії 2016 року.

Як відзначив перший проректор СумДУ Василь Карпуша, головною відмінністю вступу цього року є те, що кожен випускник має можливість продовжити навчання як за відповідною спорідненою спеціальністю, яку він отримав в технікумі або коледжі, так і за будь-якою іншою при умові складання додаткових вступних іспитів.

Про зміни в структурі університету розповів відповідальний секретар центральної приймальної комісії СумДУ Роман Васькін. Він розповів, що утворено навчально-науковий інституту права, навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС» та навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького. Серед особливостей вступу до вишів він назвав відміну позаконкурсного вступу та цільового прийому сільської молоді, а також запровадження нового переліку спеціальностей.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]