Дата публікації:
31 березня 2016
Кількість переглядів:
1075
Поділитися:

26-27 березня Науковим товариством студентів (слухачів), аспірантів, докторантів та молодих вчених (НТСА) Сумського державного університету за підтримки Регіонального навчально-тренувального центру з надання першої невідкладної допомоги було проведено навчально-тренувальний майстер-клас «Домедична допомога» для студентів СумДУ.

Це довгостроковий проект, що стартував ще в грудні 2015 року з підготовки інструкторів, які були обрані зі студентів Медичного інституту СумДУ. Заздалегідь студенти-інструктори пройшли курс навчання, а отримані знання  вони передали студентам, що зареєструвалися для участі.

Майстер-клас охоплював курс практичних навичок, які відповідають навчальній програмі І-го рівня (12 годин). У проекті взяли участь 47 студентів. Всі учасники отримали посвідчення про підготовку з надання першої невідкладної медичної допомоги.

Наукове товариство студентів та аспірантів СумДУ має намір продовжити  вдалий досвід проведення навчально-тренувальних майстер-класів, оскільки кожна освічена людина має знати, як надати невідкладну допомогу в екстремальних ситуаціях. Цей захід приніс не лише користь всім присутнім, а й задоволення від нових знайомств та чудової атмосфери.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]