Дата публікації:
07 квітня 2016
Кількість переглядів:
1635
Поділитися:

5 квітня в Міністерстві освіти і науки України СумДУ презентував вже третю редакцію вебометричного рейтингу навчальних закладів довузівської освіти Sumy Web Rank і взяв участь у церемонії нагородження переможців.

Кількість навчальних закладів у порівнянні з минулим роком збільшилася більше, ніж вдвічі, і становила 1842. Саме стільки навчальних закладів зареєструвалося у VI Конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу, що проводиться Інтернет Асоціацією України за підтримки Міністерства освіти і науки. СумДУ в рамках цього конкурсу опікується номінацією «Вебометричний рейтинг».

У церемонії нагородження взяли участь перший заступник Міністра освіти і науки Інна Совсун, директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України Наталія Вяткіна, голова Правління Інтернет асоціації України Олександр Федієнко, члени журі конкурсу, представники освітніх закладів.

Сумський державний університет представляв керівник Центру бенчмаркінгу та веб-менеджменту СумДУ Дмитро Фільченко. Переможці вебометричного рейтингу отримали дипломи від СумДУ та цінні призи від ІТ-компанії «Адамант».

Вебометричний рейтинг Sumy Web Rank було започатковано Сумським державним університетом у 2013 році як приклад наукового продукту університету з вагомою інноваційною складовою та соціальним значенням.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]