Дата публікації:
20 квітня 2016
Кількість переглядів:
1124
Поділитися:

15 квітня директор організаційно-методичного центру технологій електронного навчання Сумського державного університету Юрій Зубань в рамках семінару для науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів «Вплив трендів інформаційного суспільства на якість вищої освіти» провів тренінг на тему  "Якість електронних навчальних курсів". Тренінг проходив у режимі он-лайн.

Активну участь у цьому семінарі взяли й декан факультету підвищення кваліфікації викладачів СумДУ  Надія Костюченко та начальник Центру комп’ютерних технологій СумДУ Андрій Півень. Вони виступили на експертній панелі за тематикою "Електронне навчання та якість вищої освіти". Учасники семінару, який відбувся в Київському університеті імені Бориса Грінченка,  відбиралися на конкурсній основі за результатами обов’язкової попередньої реєстрації. Організатори намагалися залучити максимально широке географічне представництво науково-педагогічних кадрів України.

З вітальним словом  до учасників міжнародного семінару звернулись заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун та керівник освітніх програм Майкрософт Україна Наталія Дорош.

Семінар реалізовано в рамках ініціативи Microsoft Corp – Tutor Education Initiative за підтримки Міністерства освіти та науки України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]