Дата публікації:
25 квітня 2016
Кількість переглядів:
806
Поділитися:

В об’єднаному чемпіонаті Всеукраїнської Федерації карате та Всеукраїнської Асоціації карате «ІКА Госоку Рю Будо» студенти Сумського державного університету та його коледжів здобули 11 нагород. Беззаперечним лідером юніорських змагань став першокурсник коледжу Конотопського інституту СумДУ Артур Пономарьов, на рахунку якого чотири золоті медалі в різних розділах змагань та титул «Гранд чемпіон з ката» серед юнаків 16-17 років.

Золото в ката та бронзу в куміте отримав студент Машинобудівного коледжу СумДУ Владислав Шапаренко. А ось срібні медалі в ката і куміте ще в одного конотопського студента - Владислава Супруна.

Переможницею в розділі ката Госоку серед жінок стала студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені О. Балацького Марина Прокопенко. Дві медалі серед чоловіків отримав студент Машинобудівного коледжу СумДУ Іван Мащенко, який переміг в куміте та здобув срібло в ката.

Чемпіонат відбувся в Одесі 15-17 квітня. Співорганізаторами чемпіонату стали всеукраїнські організації карате: Українська Спілка Федерацій Карате, «ІКА Госоку Рю Будо» та Всеукраїнська Федерація Карате. Метою змагань стало об'єднання різних шкіл та стилів карате.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]