Дата публікації:
25 квітня 2016
Кількість переглядів:
1025
Поділитися:

22 квітня у Сумському державному університеті вшістнадцяте відбулася 36-а науково-технічна учнівська конференція Центру науково-технічної творчості учнівської молоді (ЦНТТУМ) СумДУ. Вихованці Центру – а це учні 8-11 класів загальноосвітніх закладів міст Суми, Лебедин, Білопілля, також ПТУ № 1 м. Суми й Центру дітей та юнацтва м. Білопілля представили на конференції 12 робіт на різну тематику з предметів: теоретична механіка, опір матеріалів, стоматологія, технологія машинобудування.

Доктор технічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, професор Володимир Марцинківський наголосив на безумовній цінності науково-технічної творчості для сучасного суспільства, побажав успіхів юним інженерам, подякував викладачам Центру за їх важливий внесок в освіту майбутніх фахівців.

На завершення завідуючий кафедрою опору матеріалів, професор, директор регіонального центру «Технологія» Іван Карінцев зазначив, що для школярів заняття в ЦНТТУМ та виступи на конференції є першим кроком в науку, що сприяє подальшим успіхам при навчанні у вищих навчальних закладах. Декан факультету технічних систем та енергоефективних технологій Олександр Гусак відзначив, що ця конференція – це довга й копітка праця учасників протягом всього року. Також він висловив впевненість у подальших успіхах учнів і наголосив на важливості роботи Центру для факультету ТеСЕТ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]