Дата публікації:
26 квітня 2016
Кількість переглядів:
1039
Поділитися:

Відбувся перший випуск курсів сучасної веб-розробки, котрі проходили в навчальному центрі компанії MindK, що діє при факультеті електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету. Понад 30 осіб, які близько 4 місяців проходили навчання, успішно опанували методологію створення веб-додатків на мовах програмування PHP і JavaScript та ознайомились з основами проектування реляційних баз даних (на прикладі MySQL).

Зі слів директора MindK Олега Нестерова перша спроба підготовки спеціалістів під профіль компанії через навчальний центр дала гарний результат та несе подальші перспективи співпраці з СумДУ. Вже запланований на червень старт наступних курсів підготовки для нової групи.

Випускник курсів та перший із працевлаштованих Артем Силюк відмітив професійну роботу викладача та сучасні підходи у навчанні. А використана система зворотнього анкетування слухачів курсів підтвердила високу якість матеріалу та ефективні взаємодії із кураторами при виконанні практичних завдань. Крім того, аналіз результатів цієї системи анкетування став базою для подальшого розвитку структури курсів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]