Дата публікації:
27 квітня 2016
Кількість переглядів:
1001
Поділитися:

Співробітники Сумського державного університету протягом жовтня 2015 – квітня 2016 року взяли участь у серії стратегічних сесій «New University» від топ-менеджерів провідних організацій. Темами навчання були: управління інноваціями, стратегічне управління, лідерство, управління репутацією, маркетинг, брендинг, управління персоналом, управління змінами.

Сумський державний університет представили проректор з наукової роботи Анатолій Чорноус, декан факультету підвищення кваліфікації викладачів Надія Костюченко та керівник центру бенчмаркінгу та веб-менеджменту Дмитро Фільченко.

Серед топ-менеджерів, які виступили спікерами програми «New University» стали: Аарон Портер, директор із зовнішніх зв’язків Національного центру для бізнесу та університетів (Великобританія); Олександр Саврук, декан Києво-Могилянської бізнес-школи; Володимир Поперешнюк, співзасновник компанії «Нова пошта»; Діна Немирович, директор зі стратегії компанії «Фармак»; Надія Васильєва, генеральний директор «Майкрософт Україна»; Андрій Федорів, директор брендингової агенції Fedoriv.com; Андрій Пишний, голова правління «Ощадбанку» та інші топ-менеджери провідних організацій.

Участь у програмі дозволила СумДУ налагодити нові корисні контакти з представниками бізнесу та почати впровадження в діяльності університету нових знань за навичок, отриманих під час стратегічних сесій.

Серію стратегічних сесій «New University» організовано Центром «Розвиток КСВ» – експертною організацією, яка серед іншого також опікується питаннями створення платформи для взаємодії бізнесу та університетів задля підвищення якості вищої освіти в Україні. Конкурсні заявки на участь у програмі подали 24 вищі навчальні заклади. Експерта рада програми «New University», до якої входили представники організаторів, Інституту вищої освіти НАПНУ, Британської ради в Україні та спікери програми, для участі в програмі обирала вищі навчальні заклади на основі інформації про впроваджені інновації, цілі та завдання стратегії розвитку.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]