Дата публікації:
04 листопада 2011
Кількість переглядів:
1557
Поділитися:

 У стінах Верховної Ради України пройшла ІІІ Міжнародна конференція «Модель Організації Об’єднаних Націй 2011», участь у якій взяв студент спеціальності  «Гідравлічні машини, гідроприводи та гідропневмоавтоматика» Сумського державного університету Микола Назаров.

Подискутувати до українського парламенту з’їхалося близько 70 студентів та аспірантів із України, країн СНД та Європи. За регламентом кожен делегат представляв певну державу або організацію, що входить до ООН. Шляхом переговорів та дебатів учасники намагалися знайти вирішення багатьох світових проблем та конфліктів. Відстоюючи різні точки зору, молодь чітко та ґрунтовно висловлювали власну думку, збагачувала свої знання з міжнародного права, історії та культури різних держав, а також розширювала розуміння світової політики.

За словами студента СумДУ Миколи Назарова, можливість вести дискусії та обмінюватись досвідом на міжнародному рівні дозволяють реалізувати себе як особистість. Не менш важливий фактор – практика іноземної мови, оскільки робота конференції проходила міжнародною англійською мовою. Для Сумського державного університету добре налагоджені зв’язки під час спілкування дадуть змогу більш активно співпрацювати з організаціями у сфері громадянського суспільства, захисту прав людини, протидії корупції. Найближчим часом у СумДУ вже планується написання проекту за тематикою ООН.

ІІІ Міжнародна конференція «Модель Організації Об’єднаних Націй 2011» цьогоріч проходила за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, Міністерства Закордонних Справ України та Програми Розвитку ООН в Україні.        

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]