Дата публікації:
04 листопада 2011
Кількість переглядів:
2734
Поділитися:

3 листопада відбулася зустріч студентів факультету економіки і менеджменту Сумського державного університету із директором Сумського філіалу ПриватБанку Ігорем Чернявським та його заступниками. Діалог між досвідом та свіжим поглядом дав старт спільному проекту «Відкрий своє майбутнє».

У співпраці виявили зацікавленість як Сумський філіал ПриватБанку, так і Сумський державний університет. Для першого – це можливість сформувати якісний ресурс «золотого» кадрового потенціалу, а для начального закладу – шанс гідно працевлаштувати своїх випускників. Зі слів менеджерів банку, уже сьогодні здібні студенти можуть отримувати додатковий заробіток під час стажування у відділеннях ПриватБанку протягом року.

Як поінформував начальник відділу практики та інтеграційних зв’язків СумДУ Роман Васькін, подібний проект реалізується у стінах навчального закладу протягом трьох років і має вагомі результати в напрямку забезпечення молоді першим робочим місцем. Відтак, подібна співпраця – запорука успіху банкової та освітньої установи.

Із відгуками учасників проекту, і на сьогодні вже співробітників відділів ПриватБанку можна ознайомитися на сайті:https://sites.google.com/site/otkrojsvoebudusee/.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]