Дата публікації:
20 травня 2016
Кількість переглядів:
2011
Поділитися:

19 травня СумДУ гостинно приймав у своїх стінах представників усіх ланок освітньої галузі області. Міністр Лілія Гриневич під час зустрічі окреслила для освітян основні пріоритети діяльності та дала відповіді на питання із залу. Вона відзначила потужний рівень Сумського державного університету, його присутність в усіх відомих рейтингах, гарну матеріальну базу. Лілія Михайлівна оглянула дитячу кімнату «Студентський лелека», ІТ-лабораторію компанії PortaOne, інформаційно-бібліотечний комплекс СумДУ.

Також цього дня в університеті пройшла Всеукраїнська нарада керівників обласних департаментів й управлінь освіти і науки та директорів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, яку відкрила Лілія Гриневич. Участь у заході взяли: заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко, ректор СумДУ Анатолій Васильєв.

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич розповіла про ключові питання діяльності МОН України у 2016 році, серед яких - дерегуляція управління системою освіти, оновлення змісту навчальних програм середньої школи, нові стандарти змісту вищої освіти тощо.

Вітаючи гостей університету, ректор СумДУ Анатолій Васильєв відзначив актуальність питань, що піднімалися протягом зустрічей, та важливість взаємодії всіх ланок освітньої галузі. На Всеукраїнській нараді було презентовано досвід Сумського державного університету у впровадженні системи дистанційного навчання.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]