Дата публікації:
23 травня 2016
Кількість переглядів:
980
Поділитися:

Старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту Сумського державного університету Антоніна Сірик взяла участь у міжнародному турнірі з бадмінтону «SENIOR VICTOR GRAND PRIX» і отримала впевнену перемогу у категорії «Ladies 40+». Змагання відбувалися в м. Варшава (Польща).

Антоніна Сірик проходила стажування у Польщі на запрошення Міжнародного спортивного клубу «VICTOR». Викладач брала участь у засіданнях круглого столу та фахових дискусіях щодо організації спортивно-масової роботи та актуальних питань фізичного виховання і спорту. Зі слів Антоніни Сірик, участь у стажуванні – це «цінний багаж знань та досвіду». «Програма стажування – унікальна можливість поринути в атмосферу міжнародних змагань, - прокоментувала викладач своє перебування в Польщі. – Це змога отримати досвід спортивно-масової роботи та організації проведення змагань найвищого ґатунку. Програма дозволила мені випробувати свої можливості у бадмінтоні серед аматорів та ветеранів і вибороти золоту нагороду міжнародного рівня».

Антоніна Сірик здобула «золото» міжнародного турніру з бадмінтону (категорія «Ladies 40+»), змагаючись із суперниками у парі з колегою з міста Дніпро Тетяною Родкіною.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]