Дата публікації:
24 травня 2016
Кількість переглядів:
1135
Поділитися:

20 травня в Сумському державному університеті відбулася зустріч з головою Національної спілки письменників України, відомим публіцистом, поетом, головним редактором «Української літературної газети», громадським діячем Михайлом Сидоржевським.

Зустріч зі студентами та викладачами минула у дружній теплій атмосфері. Михайло Сидоржевський розповідав цікаві історичні факти з життя Великого українського Кобзаря Тараса Шевченка, торкався під час бесіди і його невмирущої поезії. Також голова Національної спілки письменників України розповів і про свій життєвий та творчий шлях, зачитав цитати з авторської книги. Студенти-журналісти зацікавлено слухали почесного гостя, ловили кожне сказане ним слово. Вони мали змогу поставити запитання Михайлу Сидоржевському. Хлопці й дівчата просили дати корисні поради, як розпочати кар’єру журналіста, над якими темами потрібно працювати, щоб досягти успіху і т.і.

У 2016 році Сумщина прийняла естафету від Чернігівської області в рамках Міжнародного літературно-мистецького Шевченківського свята «В сім'ї вольній, новій...», яке проводиться в Україні з 1981 року. У рамках проведення цього заходу передбачено зустрічі студентської молоді з відомими українськими та закордонними письменниками у вищих навчальних закладах держави.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]