Дата публікації:
08 листопада 2011
Кількість переглядів:
1868
Поділитися:

6 листопада в актовій залі СумДУ пройшли півфінальні ігри FAN-ZONA КВН.

Дійство розпочалася з веселої розминки для глядачів, яку провели  представники команди СНАУ. Розігрівав публіку відомий у своїй справі КВНівець Сергій Лаврик. Він висловив свою прихильність до ліги, створену Дмитром Половьяном, та привітав присутніх із п’ятидесятиріччям КВНу.

Цього вечору на сцені виступали команди із трьох міст  – «Університетська 16» та «Аквамарин» (м. Харків), «Супер клас» і «Збірна друзів» (м. Київ) та «Любимая» (м. Суми).

Конкурсна програма розпочалася із «привітання», в якому кожна команда демонструвала свої домашні заготовки на вільну тему. Під час «розминки» лунали по-квнівські гострі питання не лише від учасників команд, а й від глядачів. Новий у FAN-ZONА конкурс «біатлон» припав до душі глядачам насиченістю гумором. За його умовами, учасники команд читали власні жарти. У музичному «домашньому завданні» на розсуд журі звучали від учасників творчі кавер-версії відомих пісень.

За підсумками чотирьох конкурсів упевнену перемогу отримали київські  команди «Збірна друзів» та «Супер клас». Усі учасники були нагородженні подарунками.

Фруктовий подарунок дістався і студентці СумДУ Євгенії Овченікові «за її вірність FAN-ZONA КВН». Виявилося, що дівчина відвідала всі минулі ігри ліги і всі afterparty. «Чесно кажучи, не очікувала такого повороту подій,  – говорить Євгенія. – Я лише виклала у соціальну мережу фотографію, на якій розмістила всі білети з ігор ліги. Приємно, що мої старання оцінили. Улюбленій лізі КВН бажаю професійного росту та процвітання».

Нагадаємо, що друга гра півфіналу пройде 13 листопада о 16:00 в актовій залі СумДУ. Тож приходьте на FAN-ZONA КВН і посміхайтесь, адже сміх продовжує життя і додає гарний настрій.

Сергій Мальченков,
гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]