Дата публікації:
31 травня 2016
Кількість переглядів:
1396
Поділитися:

27 травня до Дня заснування Медичного інституту Сумського державного університету та Дня захисту дітей проведено ярмарок добра «Найкраще - дітям».

У ході благодійної виставки було представлено вироби, які діти-переселенці створили власними руками. Студенти і викладачі купували ці поробки, тим самим вкладаючи свої кошти в благодійність для дітей-переселенців та дитячого онковідділення.

Відкрився ярмарок танцювальним флешмобом студентів-медиків. Не залишився осторонь і колектив кухарів, які приготували смачні десерти для дітей та всіх присутніх на виставці. Супроводжувався ярмарок концертною і конкурсною програмами. Волонтери клубу «Віра» Медичного інституту СумДУ розважали дітей та проводили екскурсії по території інституту. Також долучилися до акції Studio Theater Living statues (театр живих статуй).

«Такий захід у Медичному інституті пройшов вперше. Намагалися створити атмосферу добра та допомогти дітям. Плануємо відвідати дитячий онкоцентр з розважальною програмою. Вважаємо за потрібне й надалі проводити подібні ярмарки», - запевнили організатори заходу.

Ярмарок відбувся за підтримки Благодійного фонду «Сагасітас-Україна» та магазину комп’ютерної техніки «Compservice».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]