Дата публікації:
31 травня 2016
Кількість переглядів:
1277
Поділитися:

У рамках виконання міжнародного проекту з академмобільності між Сумським державним університетом та Університетом А.І.Кузи (м. Ясси, Румунія) за грантовою програмою ЄС Erasmus+ викладач факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Олеся Єгорова відвідала вищезазначений румунський ВНЗ, де мала можливість поділитися своїми академічними доробками зі студентами та пройти стажування.

Олеся Єгорова прочитала лекції для майбутніх перекладачів з історії розвитку перекладацьких принципів, типології трансформацій у перекладі, а також основ невербальної семіотики. Викладачі Ясського університету та студенти були приємно вражені рівнем підготовки представника СумДУ, цікавою для них тематикою та неординарним підходом до подання інформації.

Під час виконання програми мобільності доцент кафедри германської філології Олеся Єгорова також взяла участь у низці контактних зустрічей з представниками факультету, на якому проходила стажування, керівництвом кафедри англійської мови та філології, кафедри славістики, а також іншими учасниками програми Erasmus+ – представниками Каїрського університету (Єгипет), Університету м. Хайфа (Ізраїль) та Кутаїського державного університету імені Акакія Церетелі (Грузія), у рамках яких було досягнуто домовленостей щодо подальших векторів співпраці.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]