Дата публікації:
01 червня 2016
Кількість переглядів:
1748
Поділитися:

З 12 по 30 травня у Медичному інституті Сумського державного університету перебував завідувач лабораторії молекулярної мікробіології Пурд'ю університету, США (Purdue University, USA), професор Арун К. Бхунія, який є відомим фахівцем у галузі харчової мікробіології та гігієни на міжнародному рівні.

В рамках Fulbright Specialist Program професор Арун К. Бхунія ділився новітніми методами мікробіологічних досліджень та патогенезу харчових інфекцій, зокрема прочитав лекції, провів семінарські заняття для студентів, аспірантів та викладачів Медичного інституту СумДУ. Особливо цікавим був семінар про систему освіти  та наукові гранти у США. Бібліотека Медичного інституту поповнилася цінними для студентів та викладачів книжками, автором яких є професор Арун К. Бхунія. Крім того, на сайті кафедри гігієни та екології з курсом мікробіології будуть розміщенні лекції професора для вільного користування студентами та викладачами.

Науковець здійснив ряд зустрічей з ректором СумДУ Анатолієм Васильєвим, проректором з міжнародної діяльності Володимиром Любчаком, начальником відділу міжнародних зв’язків Костянтином Кириченком, представниками адміністрації Медичного інституту. Під час зустрічей обговорювалися питання майбутньої співпраці, спільна участь у міжнародних грантах. Також професор провів семінар про систему освіти  та наукові гранти у США.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]