Дата публікації:
14 червня 2016
Кількість переглядів:
3983
Поділитися:

Наказом Міністерства освіти і науки України №1315л від 13.06.2016 року у Сумському державному університеті запроваджено спеціальність «Психологія». Унікальність підготовки фахівців в СумДУ обумовлена значним досвідом практичної діяльності викладачів; можливістю спеціалізуватися в галузях: спорт, медицина, право, економіка тощо; наявністю в університеті структур для наскрізної практичної підготовки. Студенти матимуть широкий вибір профілізацій: судова, реабілітаційна, спортивна, економічна, політична, медична психологія.

Навчання буде проходити із використанням сучасних методик і освітніх технологій, в рамках підготовки фахівців будуть використані такі форми роботи: індивідуальне консультування; оn-line консультування; психологічна діагностика; психокорекційна робота; просвітницька робота; науково-дослідна робота; психопрофілактична робота.

Фахівці зі спеціальності «Психологія» можуть працювати в наукових та освітніх закладах різного рівня; в установах соціальної сфери, що займаються соціально-психологічною допомогою; на підприємствах, виконуючи обов’язки по роботі з персоналом; медичних установах, здійснюючи психологічний супровід хворих; у силових структурах, беручи участь у правоохоронній діяльності тощо.

З питань вступу звертайтесь до приймальної комісії СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]