Дата публікації:
16 червня 2016
Кількість переглядів:
1238
Поділитися:

15 червня на засіданні вченої ради Сумського державного університету заслухано доповідь проректора з адміністративно-господарської роботи Анатолія Положія про стан роботи щодо розвитку та належного утримання матеріальної бази університету та раціонального використання матеріальних та енергетичних ресурсів.

Вчена рада СумДУ констатувала, що протягом року в університеті велась системна робота по створенню комфортних умов для роботи, навчання та проживання у гуртожитках, зросли темпи ремонтних робіт у порівнянні з минулими роками.

Служби експлуатації і ремонтів адміністративно-господарчої частини працюють над плановим оновленням систем теплопостачання, водопостачання та водовідведення. Служби АГЧ вийшли на новий рівень роботи, налагодивши тісну співпрацю з науковцями, зокрема, групою з енергозбереження. Завдяки проведеній санації будівель значно покращився тепловий режим корпусів, що разом із впровадженням власних наукових розробок в галузі енергоефективності суттєво зменшило витрати енергоресурсів у їх фізичних обсягах.

Разом з тим вчена рада констатувала і наявність певних проблем та недоліків, а саме: необхідність покращувати якість ремонтних робіт та виготовлення меблів, скорочення термінів виконання замовлень структурних підрозділів. Актуальним є вдосконалення комунікацій на рівні служб і підрозділів (організаційних, технічних та технологічних) для оперативного вирішення питань в умовах нових масштабів та територіальної розподіленості матеріальної бази.

Протягом 2016-2017 навчального року буде продовжено утеплення фасадів споруд (актова зала, корпус «Г», корпус «ЕТ», переходи між корпусами); утеплення гуртожитків №2, №3, басейну, завершиться процес встановлення нових енергоефективних вікон; ремонт покрівлі, гідроізоляція цоколю наукової бібліотеки та облаштування тротуарною плиткою СОЦ «Універ», майданчика по вул. Р.-Корсакова, 2 згідно з планами.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]