Дата публікації:
25 червня 2016
Кількість переглядів:
1194
Поділитися:

Підведено підсумки участі Сумcького державного університету у Всеукраїнських студентських олімпіадах у 2015-2016 навчальному році. Кількість призових місць склала 41, що на 13 більше у порівнянні з минулорічними результатами.

Цього року університет має в своїй скарбничці перші місця за напрямами «Інженерна механіка»(спеціальність «Гідравлічні та пневматичні машини»), «Машинобудування» (спеціальність «Металорізальні верстати та системи»), «Інженерне матеріалознавство» (спеціальність «Прикладне матеріалознавство»), «Журналістика. Реклама і зв’язки з громадськістю», а також з навчальної дисципліни «Програмування обробки на верстатах з ЧПК».

Щодо кількісних показників, то найбільшу кількість призових місць, а саме - 13, отримав факультет технічних систем та енергозберігаючих технологій. Рекордсменом по кількісному збільшенню призових місць став Медичний інститут СумДУ з показником 12 місць у порівнянні з минулорічними 5.

«Щороку СумДУ – у лідерах серед українських вишів щодо перемог в студентських олімпіадах. У цьому навчальному році Сумський державний університет отримав найбільшу кількість призових місць у Всеукраїнських студентських олімпіадах за всю свою історію існування. Це свідчить про високий рівень підготовки спеціалістів, а в майбутньому висококваліфікованого випускника університету» - зазначив перший проректор Василь Карпуша.

 

За цим посиланням можна ознайомитися з розподілом місць та прізвищами переможців: http://www.sumdu.edu.ua/ukr/scientific/student-olympiads.html

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]