Дата публікації:
04 липня 2016
Кількість переглядів:
7864
Поділитися:

З 2016 року в Сумському державному університеті на базі факультету іноземної філології та соціальних комунікацій запроваджується спеціальність «Менеджмент соціокультурної діяльності». Вона має такі унікальні профілізації, як: підприємництво та менеджмент профільних шкіл і студій мистецтв, спорт як шоу-бізнес, інтернет-підтримка подій шоу-бізнесу, новітні інформаційні та телекомунікаційні технології в музейній справі, ребрендінг бібліотек як багатопрофільних регіональних культурних центрів тощо.

За результатами навчання студенти будуть реалізовувати власні проекти, у тому числі підприємницькі ініціативи. Для досягнення такого результату передбачено підготовку з акцентом на інноваційні технології в галузі культури і туризму, комп’ютерних науках, маркетингу та інших галузях.

Фахівці зі спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» можуть займати такі посади: режисер, продюсер, постановник театральних вистав, директор кіноконцертних організацій, PR-менеджер зірок естради, арт-менеджер, режисер-постановник заходів, керівник культурно-мистецьких центрів, гуртків, прес-секретар, аніматор, керівник туристичних фірм, прес-секретар установ-культури, ПР-менеджер культурних проектів, організатор свят та розваг.

Науково-педагогічний колектив кафедри вибудовує свою роботу на засадах позитивного особистого прикладу та створення для студентів ситуацій успіху. Це додає до особливостей навчання за програмою підготовки бакалаврів «Менеджмент соціокультурної діяльності» кольори цікавого, насиченого, радісного та незабутнього студентського життя.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]