Дата публікації:
11 липня 2016
Кількість переглядів:
1077
Поділитися:

7 липня у Сумському державному університеті вперше відбувся випуск бакалаврів зі спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю». Дипломи отримали 35 випускників, багато з яких уже працюють у галузі реклами та зв’язків з громадськістю. В урочистому врученні дипломів взяли участь представники випускової кафедри журналістики та філології, факультету іноземної філології та соціальних комунікацій, а також практики рекламного бізнесу.

«Велика кількість проектів, розробок і творчих завдань зробила ці роки найяскравішими. СумДУ допоміг мені зрозуміти, ким я хочу бути, вселив віру у те, що наша спеціальність супер-особлива», – говорить випускниця спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» Марина Кравченко.

«Писати рекламні тексти і PR-сценарії, розробляти концепції PR-кампаній та бізнес-моделей, створювати аудіо та відеопродукцію для цільової аудиторії, працювати в прес-службах та дизайн-студіях – наша спеціальність цікава та багатогранна», – ділиться враженнями випускник спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» Вадим Яременко.

Перший набір студентів на спеціальність «Реклама і зв’язки з громадськістю» у Сумському державному університеті відбувся у 2012 році. Тривалість навчання – чотири роки. Студенти вивчають такі дисципліни, як «Брендинг», «Іміджологія», «Історія реклами і PR», «Копірайтинг та дизайн у рекламі і PR», «Практика PR-діяльності», «Практика рекламної діяльності», «Фотореклама», «Радіореклама», «Телереклама» тощо.

Сайт спеціальності: http://pr.sumdu.edu.ua

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]