Дата публікації:
14 листопада 2011
Кількість переглядів:
1578
Поділитися:

10 листопада студенти-волонтери Сумського державного університету продовжили марафон добрих справ поїздкою до Правдинської школи-інтернату Великописарівського району. 

Студенти  вручили дітлахам подарунки, необхідні їм для навчання, творчого розвитку та  спорту. Вихованці  закладу зустріли гостей щирими посмішками та гарним настроєм. Студентів не залишили байдужими привітні погляди малечі, якій волонтери  подарували частинку свого серця, підготувавши святкову програму. Жвава музика, веселі пісні, гуморески переплелися із гучними оплесками та позитивними емоціями. 

У відповідь вихованці школи-інтернату підготували власну феєричну та захоплюючу програму. Дзвінкі голоси та бадьорість рухів, ритмічність та емоційність, старання та уміння – ось, що продемонстрували юні таланти.

Завершився концерт святковою дискотекою. Також  було організовано спортивні змагання для команд вихованців школи-інтернату та студентів університету. В естафетах не було переможців чи переможених. Перемогла – дружба. І дуже важливо, щоб під час таких зустрічей передавалася не лише спортивна естафета, а й естафета добра, щирості та небайдужості. Тому головне кредо студентів - жити заради добра.

Тетяна Заворотько

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]