Дата публікації:
14 вересня 2016
Кількість переглядів:
2072
Поділитися:

13 вересня у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбулася презентація Школи інновацій та соціального підприємництва. Спікерами заходу виступили директор навчально-наукового інститут фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького СумДУ Тетяна Васильєва, координатор програми школи у Сумському регіоні, Начальник Центру бізнес-комунікацій СумДУ Сергій Хвостов, експерт і ментор Школи інновацій та соціального підприємництва, приватний підприємець В'ячеслав Михайлик, випускник весняної програми «Управління соціально-відповідальним бізнесом» Євген Коваленко.

Зокрема, спікери заходу донесли до уваги широкому загалу основну думку: школа інновацій та соціального підприємництва - це унікальна програма для молодих підприємців, менеджерів, лідерів, громадських активістів, яка реалізується Сумським державний університетом та Благодійним фондом "Українська соціальна академія". Головне її завдання: сприяти розумінню інновацій та поширенню соціального підприємництва, а також інструментів для досягнення поставлених цілей. Школа спрямована на відкритих до змін молодих підприємців, менеджерів, лідерів, громадських активістів, які прагнуть самовдосконалюватисья та готові зробити свій вагомий внесок у розвиток України.

Формат програми навчання у Школі складатиметься з 4-х дводенних модулів, які включатимуть  майстер-класи, тренінги від найкращих лекторів із провідних університетів України; дискусійні клуби, роботу над  власними проектами, а також зустрічі у форматі IDEAS LAB з успішними бізнесменами, практиками, лідерами та управлінцями бізнес-проектів, які є прикладом для наслідування. Учасники Школи отримають менторську підтримку власних проектів та їх презентацію експертам; подальше їх оцінювання професіоналами, співпрацю із представниками соціального бізнесу щодо подальшого плану впровадження власних ідей; можливість отримати стажування за кордоном; сертифікат про проходження навчання.

Набір учасників Школи Інновацій та Соціального Підприємництва триватиме до 23 вересня.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]