Дата публікації:
15 листопада 2011
Кількість переглядів:
2213
Поділитися:

10 листопада науковці Сумського державного університету взяли участь у зустрічі між представниками науки та бізнесу на тему: «Інновації та комерціалізація наукових розробок».

Вона проходила в м. Луцьк у рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку USAID "Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність" (USAID ЛІНК). Мета зустрічі - надати науковцям можливість представити свої розробки безпосередньо представникам реального сектору економіки.

Доповідачами від Сумського державного університету виступили начальник Центру науково-технічної та економічної інформації, доцент кафедри прикладної гідроаеромеханіки Ігор Каплун і доцент кафедри «Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв» Олександр Ляпощенко, які представили нові наукові розробки науковців факультету технічних систем та енергоефективних технологій.

Загалом у заході взяли участь представники компаній та підприємців Волинської та Рівненської області, які працюють в галузях сільського господарства, переробної промисловості й машинобудування. У ході зустрічі вони змогли отримати інформацію про наявні наукові розробки, що можуть бути впровадженні у виробництво. А відтак – підвищити його рентабельність і покращити якість продукції.  

Факультет ТеСЕТ,
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

http://www.linc.com.ua/ukr/News_&_Events/News/775/

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]