Дата публікації:
17 листопада 2011
Кількість переглядів:
1484
Поділитися:

До Міжнародного дня студента у літературній вітальні бібліотеки Сумського державного університету пройшов конкурс ведучих "Я, хлопці, студент!" серед першокурсників. Його переможцями стали студенти спеціальності «Журланістика» Ірина Степаненко та Даніїл Горлач.

Усього у змаганнях брали участь шість пар із різних факультетів СумДУ. Конкурс складався із п’яти етапів, протягом яких учасники показували свої таланти. Домашнє завдання полягало в оригінальному привітанні гостей напередодні свята та невеликому екскурсі в історію виникнення Дня студента.

Завдяки конкурсу-асоціації молоді ведучі продемонстрували ерудицію та креативне мислення, наводячи фрази-паралелі до слів та словосполучень із університетського життя.

Не менш цікавим виявилося і завдання третього етапу — придумати оригінальний підпис до картини-ілюстрації відомої байки Івана Крилова "Ворона і сир".

У наступному конкурсі "пантоміма" юні конферансьє показували різні ситуації із студентських буднів за допомогою жестів та емоцій, а глядачі мали їх відгадати.

На завершення учасники виконали пісню "Ні пуху, ні пера" про сесію та життя студента.

За словами бібліотекаря та члена журі конкурсу Алли Крекшиної, судді оцінювали запал, відчуття гумору, майстерність працювати з аудиторією та вміння правильно подати і розкривати власну тему. "Усі команди дуже добре підготувалися, тому обрати найкращу виявилося досить складно", — відмітила Алла Крекшина.

По закінченню усі команди отримали цукерки, а переможці-журналісти смачний торт та гучні оплески залу.

Нагадаємо, що конкурс ведучих проходить у СумДУ вже не перший рік. Його організаторами виступили голова гуртка "Краяни" Неля Лінькова та працівник бібліотеки СумДУ Алла Крекшина.

Гурток "Аматорська журналістика",
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]