Дата публікації:
17 листопада 2011
Кількість переглядів:
1446
Поділитися:

Студентські роки – чудова пора, коли ви знаходите друзів на все життя, вчитеся бути професіоналами, починаєте закладати фундамент своєї успішної кар'єри. Це час творчої реалізації, юнацького максималізму, дискусій, безмежної романтики, молодого завзяття і творчих починань та найщасливіші роки, коли відбувається визначення й вибір власної життєвої позиції.

Викладачі Сумського державного університету намагаються передати вам інтелектуальний здобуток попередніх поколінь, свій досвід і мудрість, виховати у вас найкращі людські якості. А ви, спираючись на досвід, традиції, знання, постійно йдете вперед.Студентство СумДУ завжди вирізнялося з-поміж інших своєю активністю, цілеспрямованістю й неймовірним бажанням бути кращими. 

Під час навчання в своїй Аlma mater ви прагнете реалізувати себе в різних сферах – у науці, спорті, культурі та мистецтві, волонтерстві тощо. Ми пишаємося вашими здобутками, які підвищують престиж рідного Університету, займаючи призові місця на олімпіадах, наукових конференціях, творчих конкурсах і спортивних змаганнях.

Залишайтеся щирими та завзятими, завжди готовими до нових звершень, а також сучасними, розумними, допитливими та небайдужими. Нехай кожен новий навчальний рік наближає вас до головної мети – знайти гідне місце у житті. Хай молодий запал зігріває ваші серця і День студента назавжди залишається вашим святом. Блискучих ідей, вірних рішень, оптимізму, нових звершень та відкриттів!

З глибокою повагою
ректорат, професорсько-викладацький склад
Сумського державного університету

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]