Дата публікації:
05 жовтня 2016
Кількість переглядів:
1627
Поділитися:

Нещодавно викладачі Сумського державного університету взяли участь у міжнародній конференції «Розширення можливостей викладача завтрашнього дня», що відбулася в м. Таллін (Естонія). До складу делегації увійшли декан факультету підвищення кваліфікації викладачів Надія Костюченко, директор навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені О.Балацького Тетяна Васильєва й заступник директора з виховної роботи та гуманітарних питань Денис Смоленніков. Конференція була організована в рамках програми заходів Мережі навчання викладачів (Learning Teacher Network) за підтримки ЮНЕСКО. У заході взяли участь більш ніж 140 вчителів та викладачів з 23 країн світу.

Ключові питання, що були висвітлені на конференції, стосувались освіти для сталого розвитку, формування навичок викладачів майбутнього, інноваційних методик викладання. Окрім лекцій, семінарів та презентацій, учасники мали можливість відвідати Центр педагогічних інновацій Таллінського університету, де студенти навчаються в сучасних багатофункціональних мультимедійних аудиторіях (http://www.tlu.ee/en/centre-for-innovation-in-education), а також пізнавальний центр «Енергія».

Участь у конференції стала можливою завдяки реалізації дворічного гранту SCOPES IZ74Z0_160564 «Підвищення енергетичної безпеки шляхом швейцарсько-українсько-естонського інституційного партнерства», що фінансується Швейцарським національним науковим фондом.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]