Дата публікації:
12 жовтня 2016
Кількість переглядів:
1029
Поділитися:

6 жовтня волонтери Сумського державного університету провели на центральних вулицях Сум флеш-моб «Відкритий світ ідей» задля інформування містян про необхідність вивчення англійської мови. Волонтери заходили до кафе та ресторанів, спілкувалися з водіями таксі та поліцією, вручали постери зі спеціально підібраними до відповідного напрямку роботи фразами англійською мовою. Постери були виготовлені працівниками Сумської обласної універсально наукової бібліотеки, у якій, до речі, діють безкоштовні курси з вивчення іноземних мов.

«Проведення подібних флеш-мобів є важливим заходом, оскільки у Сумах постійно перебувають іноземні гості, спілкування з якими впливає на створення європейського іміджу рідного міста. А інформаційні листівки, які були роздані, при нагоді допоможуть знайти спільну мову з іноземцями», - говорить фахівець відділу соціальної роботи Дар’я Савченко.

«Було дуже приємно взаємодіяти з відкритими, доброзичливими та зацікавленими людьми, які задавали  питання та із задоволенням погоджувалися розмістити постери у своєму закладі», - говорить студент-першокурсник Сергій Пушкар.

Захід пройшов за підтримки відділу соціальної роботи зі студентською молоддю СумДУ в рамках  волонтерського проекту «Марафон добрих справ», який триватиме до 17 жовтня.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]