Дата публікації:
17 жовтня 2016
Кількість переглядів:
1960
Поділитися:

13 жовтня у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбулося відкриття фотовиставки «Між війною і миром. Україна – Ізраїль». Під час виставки представлено роботи талановитих українських та ізраїльських фотомитців, які знімали Революцію гідності, події у зоні військового конфлікту на сході України, а також арабо-ізраїльських війн.

На святі відкриття були присутні головний равін м. Суми та Сумської області Єхіел Левітанскі, голова єврейської громади м. Суми, директор благодійної організації «Сумський єврейський фонд «ХЕСЕД-ХАІМ» Єлізавета Шерстюк, воїни АТО, представники єврейської громади м.Суми, а також громадські активісти Сумщини.

З вітальним словом до учасників і гостей заходу звернулися Ехіел Левітанскі, член Спілки фотохудожників України, керівник групи з бренд-менеджменту та виробництва медіа-контенту СумДУ Сергій Малюк, директор Конгрес-центру СумДУ Сергій Хвостов.

Фотовиставка, організаторами якої є відділ позанавчальної роботи та Конгрес-центр Сумського державного університету, триватиме до 28 жовтня.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]