Дата публікації:
17 листопада 2011
Кількість переглядів:
1611
Поділитися:

12-13 листопада спортсмени Сумського державного університету вибороли 6 медалей під час X Чемпіонату Сумської області із Госоку Рю карате.

Студент факультету ЕлІТ Артем Дмитренко посів I місце в куміте серед дорослих у важкій вазі та друге місце в куміте серед юніорів. Також двічі відзначився студент факультету ТеСЕТ Богдан Савченко, який отримав срібло у ката та бронзу в куміте. II місце у куміте посів студент факультету ТеСЕТ Богдан Вашист, а III — Луфун’є Ліхвуеулі з Медичного інституту.

Нагадаємо, Госоку Рю — напрямок бойових мистецтв і стиль карате, створені Соке Такаюкі Кубота. Цей стиль поєднує в собі водночас жорстку й швидку школу карате ("го" означає "твердість", "соку" — швидкість, а "рю" — м’якість), яка дозволяє називати його сучасним високоефективним стилем самооборони.

Він характеризується швидкими круговими рухами рук та швидкою роботою ніг, у ньому використовується потужність усього тіла практикуючого спеціаліста. Особливість стилю полягає у тому, що він пристосовується до сильних та слабких сторін каратиста. Загалом же Госоку Рю — це мистецтво життя, яке вдало поєднує традицію і сучасність, східний підхід та менталітет західної людини.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]