Дата публікації:
19 жовтня 2016
Кількість переглядів:
888
Поділитися:

17-19 жовтня на базі Конгрес-центру Сумського державного університету пройшла міжнародна наукова конференція "Інституційні зміни в банківській системі України та ЄС" в рамках реалізації грантового проекту Німецької служби академічних обмінів ДААД на тему «Розвиток діалогу між банками і громадянським суспільством в контексті забезпечення демократичних процесів в Україні». Спікерами заходу виступили не тільки представники СумДУ, але й професура партнерського університету TU Freiberg (Німеччина).

Під час пленарних засідань перед учасниками конференції виступали  провідні науковці і професори з Технічного університету м. Фрайберга (Німеччина) і Сумського державного університету. Участь взяли експерти і практики з банківської справи.

В останній день конференції, 19 жовтня, проведено дискурс-панель на тему «Проблематика сучасного розвитку України в процесі її демократизації і європеїзації» за участю студентів з Німеччини в рамках діючого проекту навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» «Jugenddebattiert».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]