Дата публікації:
24 жовтня 2016
Кількість переглядів:
1279
Поділитися:

20 жовтня у літературній вітальні Конгрес-центру СумДУ відбувся перший семінар з питань запобігання та протидії корупції для працівників апарату, управлінь та відділів Сумської обласної державної адміністрації. Навчання пройшли 35 осіб. Для них працювали лектори - доктор юридичних наук навчально-наукового інституту права СумДУ, директор навчально-наукового центру співдії державній політиці по боротьбі з корупцією «Антикор» Юрій Гаруст, кандидат юридичних наук навчально-наукового інституту права СумДУ Олександр Ільченко.

Семінар проходив в рамках замовлення від Національного агентства України з питань державної служби на підвищення кваліфікації 500 державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, яке Центр професійної та післядипломної освіти Сумського державного університету отримав шляхом участі у конкурсному відборі.

Метою навчання є оновлення знань, розвиток умінь і навичок, необхідних для ефективного вирішення завдань професійної діяльності щодо запобігання та протидії проявам корупції; приведення фахової підготовки у відповідність до вимог професійної кваліфікації державного службовця.

Наступний семінар планують провести 27 жовтня в місті Охтирка.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]