Дата публікації:
26 жовтня 2016
Кількість переглядів:
1175
Поділитися:

Між Сумським державним університетом, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут ім. І.Сікорського» та Бізнес-інкубатором «Sikorsky Challenge» підписано договір для розвитку інноваційного середовища, що сприяє створенню якомога більшої кількості стартап-проектів та високотехнологічних компаній на базі українських університетів. Договір про співпрацю передбачає створення в СумДУ стартап-школи за методикою «Sikorsky Challenge».

17-21 жовтня пройшла перша сесія практичного навчання менеджерів і тренерів стартап-шкіл для університетів-учасників проекту. Від СумДУ в проекті взяли участь координатор стартап-центру «New Generation» Андрій Півень та представник кафедри управління, консультант Лабораторії ідей СумДУ Альона Євдокимова.

Кращі проекти, які будуть представлені під час навчання, візьмуть участь у Фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge», що відбудеться в жовтні наступного року, та отримають допомогу зі створення компанії за участі університету, бізнес-інкубатору та інвесторів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]