Дата публікації:
31 жовтня 2016
Кількість переглядів:
1173
Поділитися:

У Конгрес-центрі Сумського державного університету розпочав свою діяльність Центр освітнього консалтингу #STUDYSPACE. Його створено для реалізації концепції освіти протягом життя (Lifelong learning). Проект орієнтований на підлітків, які живуть у м. Суми та Сумській області, а також їх батьків. Мета діяльності Центру - створення умов для усвідомленого вибору молоддю майбутньої професії; налаштування на професійний успіх та кар’єрний розвиток; сприяння розвитку навичок та вмінь, необхідних для успіху в XXI столітті.

Основні напрямки роботи Центру освітнього консалтингу #STUDYSPACE охоплюють: діагностику здібностей, інтересів і схильностей, пізнавальних процесів (пам’ять, увага, тип мислення та ін.), емоційного інтелекту підлітків із залученням психологів; послуги освітньої логістики: підбір професій та набору необхідних навичок за результатами психологічної діагностики, аналітичний огляд ринку праці за обраною професією, порівняльний аналіз навчальних закладів та спеціальностей; тренінги, спрямовані на набуття лідерських та комунікативних навичок (Soft skills), підвищення цифрової та фінансової грамотності; майстер-класи, семінари та лекторії, спрямовані на підвищення освітньої грамотності.

Форми роботи Центру включають як індивідуальні консультації для підлітків та їх батьків, так і групові методи навчання та консалтингу – тренінги, майстер-класи, лекторії, семінари  тощо.

Першим заходом Центру освітнього консалтингу #STUDYSPACE планується проведення діагностично-розвиваючого тренінгу «Твоя професія - твій вибір», який спрямований на розвиток навичок для самостійного та усвідомленого вибору майбутньої професії. Тренінг орієнтований на підлітків 13-16 років, які бажають знайти свою справу.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]