Дата публікації:
21 листопада 2011
Кількість переглядів:
1547
Поділитися:

У Сумському державному університеті відбувся традиційний День 1С: кар’єри. Цьогоріч презентацію можливостей роботи із програмними продуктами 1С провели фахівці компаній "Еліт-Вектор", "Ефективні рішення, "Гідропневмопроект", Ісланд-Україна" та інші.

Вони розповіли як працює бізнес із автоматизації підприємства, а також окреслили перспективи професійного та кар’єрного зростання в цій галузі. Крім того, протягом презентації відбулися зустрічі з представниками фірм-партнерів 1С та міського центра зайнятості з приводу питань працевлаштування.

Під час виступів паралельно тривав квест, переможці якого одержали заохочувальні подарунки. Наприкінці події для студентів пройшло пільгове тестування 1С: Професіонал.

Сертифікат "1С: Професіонал" є офіційним підтвердженням того, що його власник може ефективно використовувати у своїй роботі весь спектр можливостей найбільш поширених програм автоматизації бухгалтерського, оперативного торгово-складського, управлінського обліку і розрахунку заробітної плати.

"День 1С: Кар’єри" проводиться з метою інформування студентів і випускників вишів про перспективи роботи в галузі інформаційних технологій, залучення учнів на переддипломну (виробничу) практику та стажування із перспективою подальшого працевлаштування.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]