Дата публікації:
07 листопада 2016
Кількість переглядів:
996
Поділитися:

3-4 листопада в Сумському державному університеті з робочою поїздкою перебував керівний склад Національного гірничного університету (м.Дніпро). Ректор університету Геннадій Півняк, перший проректор Олександр Азюковський, проректор з перспективного розвитку Микола Трегуб, проректор з наукової роботи Олександр Бешта та провідні фахівці ІТ-напрямку НГУ відвідали сумський виш для ознайомлення з його роботою, обміну досвідом та зміцнення партнерський зв’язків.

Ректор СумДУ Анатолій Васильєв познайомив представників Національного гірничного університету зі структурою вишу, розповів гостям про його філософію, досвід наукової, навчальної, виробничої діяльності. Зокрема, колег цікавила комерціалізація наукових досліджень, налагодження діяльності інформаційного простору університету, тонкощі організації навчального процесу та багато інших деталей. «Ви є генератором цікавий ідей, які з успіхом реалізовуєте», - охарактеризував діяльність СумДУ Геннадій Півняк.

Для колег з Національного гірничного університету було проведено ознайомчу екскурсію кампусом СумДУ: зокрема, вони побували в інформаційно-бібліотечному центрі, кімнаті для дітей студентів та співробітників «Студентський лелека», у навчальних аудиторіях. Також відбулося спілкування та робочі наради за відповідними напрямами діяльності.

Результатом перебування колективу дніпропетровського вишу стало підписання угоди про подальшу співпрацю та зміцнення дружніх стосунків.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]