Дата публікації:
21 листопада 2011
Кількість переглядів:
1568
Поділитися:

17 листопада у бібліотеці Сумського державного університету відбулася презентація програми Work&Travel – найпопулярнішої і найвідомішої компанії культурного обміну для студентів під керівництвом і підтримкою Держдепартаменту США.

Представник центру міжнародних програм Христина Мочалова розповіла про основні напрямки діяльності організації, а також правила,умови та переваги цієї програми. Зокрема, що співпрацювати з Work&Travel можуть студенти І-V курсу віком від 18 до 28 років, які володіють англійською мовою на достатньому рівні. «Для того, щоб почати процес оформлення, треба пройти співбесіду на знання англійської мови в офісі програми та заповнити анкету учасника. Вартість реєстрації складає 800 гривень. Проживання та харчування забезпечується учасниками самостійно і в середньому становить 400 доларів на місяць», – зазначила Христина Мочалова.  

Заробіток, а також період перебування залежить від вибору країни та вакансії. На час участі у програмі учаснику надається медична страховка та цілодобова підтримка американського спонсора, не залежно від штату, в якому він знаходиться.

Слухачів надзвичайно зацікавила інформація про можливість працевлаштування за кордоном. Адже це чудовий шанс для тих, хто хоче заробити грошей, побачити світ, ознайомитися з культурою та менталітетом інших країн.

Нагадаємо, Work&Travel – програма культурного обміну студентів розроблена для тимчасового працевлаштування, навчання та стажування у різних країнах: США, Канаді, Німеччині та Франції.  

Альона Дмитренко
Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]