Дата публікації:
14 листопада 2016
Кількість переглядів:
1229
Поділитися:

Іноземні студенти Сумського державного університету взяли участь у реалізації програми «Вибір», яку вже традиційно проводить сумська рада старшокласників. Захід відбувся  на базі санаторію-профілакторію «Ровесник» за сприяння Палацу дітей та юнацтва, сумського міського центру дозвілля молоді. Участь студентів з Індії, Нігерії та Узбекистану зініціював відділ по роботі зі студентською молоддю в гуртожитках СумДУ.

У перший день старшокласників було розділено на групи і разом з іноземними волонтерами вони підготували презентації на тему «Україна очима іноземців».

Ввечері відбувся традиційний квартирник, а наступного дня в рамках «Вуличного університету» студенти розповіли старшокласникам про системи освіти у своїх рідних країнах. Студенти з Індії навчили писати старшокласників їхні імена на хінді.

Старшокласникам дуже сподобалося проводити час і спілкуватися з іноземними студентами. Вони висловили побажання проводити якомога більше подібних заходів.

Загалом організатори програми «Вибір» мають на меті формувати у старшокласників активну громадянську позицію, толерантне ставлення та створення кадрового резерву лідерів організацій.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]