Дата публікації:
22 листопада 2011
Кількість переглядів:
1771
Поділитися:

У літературній вітальні бібліотеки Сумського державного університету студенти-журналістизустрілися із українським письменником, журналістом та видавцем Сергієм Пантюком.

Під час спілкування гість презентував свої твори: книгу-дипломант конкурсу "Коронація слова" "Сім днів і вузол смерті", "Як зав’язати з бухлом і курінням", а також працю Яра Левчука "Гірка амброзія".

Сергій Пантюк відповів на численні запитання студентів, розповідаючи про себе, творчий шлях та власні принципи. Він зауважив, що знайомий із творчістю сумських письменників, а на книгу сумчанина Миколи Грищенко писав рецензію.

Наприкінці всі бажаючи змогли придбати книги з автографом киянина. Сам письменник подарував кілька видань із дарчим підписом бібліотеці СумДУ.

Сергій Пантюк є автором восьми книг і численних публікацій у вітчизняній і закордонній періодиці. Він – член Національної спілки журналістів України (від 1993 року), Національної спілки письменників України та координатор Всеукраїнського мистецького об’єднання "Інша література" та однойменного інтернет-ресурсу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]