Дата публікації:
22 листопада 2016
Кількість переглядів:
1423
Поділитися:

18 листопада в Сумському державному університеті відбулося офіційне відкриття креативного навчального простору під назвою «Лабораторія ідей».

Задум створення такої аудиторії виник у завідувача кафедри управління Олександра Теліженка давно. Цей навчально-науковий центр необхідний для реалізації нового підходу до організації освітнього процесу — запровадження міждисциплінарної підготовки студентів різних спеціальностей шляхом створення проектних груп, апробації активних методів навчання.

Відкриття Лабораторії ідей є одним із ключових елементів виконання дворічного гранту SCOPES IZ74Z0_160564 «Підвищення енергетичної безпеки шляхом швейцарсько-українсько-естонського інституційного партнерства», що фінансується Швейцарським національним науковим фондом. Аудиторія оснащена сучасною мультимедійною дошкою, 3D-принтером, документ-камерою, оргтехнікою, сучасними ноутбуками та іншим обладнанням, яке застосовується як у начальному процесі, так і для наукової та проектної роботи.

До креативного оформлення Лабораторії ідей долучилися студенти навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені О.Балацького, зокрема слухачі магістерської програми «Управління проектами».

В Лабораторії ідей відбуватиметься підготовка студентських міждисциплінарних груп, проходитимуть різноманітні тренінги та семінари. Вже з жовтня тут проводяться заняття з підвищення кваліфікації викладачів за програмою «Активні методи навчання», тренінги для школярів тощо.

Лабораторія відкрита для обговорення бізнес-ідей, підготовки до конкурсів наукових робіт, студентських пітчингів соціально-економічної та екологічної спрямованості, інших проектів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]