Дата публікації:
23 листопада 2016
Кількість переглядів:
1221
Поділитися:

18, 19 та 21 листопада в Сумському державному університеті проведено пілотний тренінг «Як навести порядок у багатоквартирному будинку? Інструкція для співвласників житла». Його розроблено фахівцями кафедри психології, політології та соціокультурних технологій в рамках проекту «Освітня програма підготовки професіоналів у галузі освіти дорослих включно з питаннями громадянської освіти».

Навчання пілотної групи відбулося за підтримки DVV International in Ukraine. До роботи в тренінгу долучилися директор ТОВ «Керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс» Сергій Хрупа, голова Асоціаціації ОСББ «Сумщина», член Нацради з питань функціонування ОСББ при Кабінет Міністрів України Роман Гученко, директор DVV International in Ukraine Олег Смірнов.

Під час тренінгу опрацьовано теми: «Організаційні форми управління спільною власністю і самоорганізації за місцем проживання», «Комунікації з співвласниками в багатоквартирних будинках», «Як покращити взаємини між сусідами». Учасники аналізували різні інструменти комунікації та взаємодії жителів багатоквартирних будинків із надавачами послуг, а також громадян - з органами місцевого самоврядування. Під час роботи напрацьовано кілька проектів щодо активізації жителів багатоповерхівок у вирішенні проблем їх будинків як об’єкту спільної власності.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]