Дата публікації:
24 листопада 2016
Кількість переглядів:
749
Поділитися:

Втретє в СумДУ відбувся конкурс студентських проектів, який проводить студентське самоврядування вишу. Конкурсною комісією, до увійшли всі студентські директори і декани, а також студентські проректори за відповідними напрямами, було вирішено профінансувати 15 проектів. Серед них - «Студентська футбольна ліга СумДУ», «Ребрендінг студентського самоврядування СумДУ», тренінг «Особистісний розвиток як шлях до успіху», «Вивчення англійської мови в форматі Speed English», «3D-модель кампусу СумДУ», «Спортивний майданчик між 2 та 3 гуртожитками» та інші.

 

Загальний обсяг фінансової підтримки на реалізацію проектів студентів-переможців осіннього етапу конкурсу за рахунок спецфонду університету (субрахунок органів студентського самоврядування) складає 150 тисяч гривень.

Сумський державний університет першим в Україні запровадив унікальну університетську ініціативу – конкурс студентських проектів. Загальна сума фінансування – 450 тисяч гривень на рік. Ініціатива стала можливою завдяки виконанню адміністрацією вишу норм Закону України «Про вищу освіту». Студентське самоврядування СумДУ фінансується на рівні 0,5 відсотка власних надходжень, отриманих вишем від основної діяльності.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]