Дата публікації:
23 листопада 2011
Кількість переглядів:
1558
Поділитися:

Студрада студмістечка Сумського державного університету отримала грамоту міського голови.

Досить знаковим для студради студмістечка стало цьогорічне свято – Міжнародний день студента. На сцені обласного театру драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна голова студради Олександр Олешко урочисто отримав грамоту з рук мера міста Суми Геннадія Мінаєва. Студраду відзначили як активного організатора міських акцій та заходів з благоустрою та прибирання міста, ініціатора проведення форму з енергозбереження «Енергоефективні гуртожитки», а також культурно-масових та спортивних заходів між студентськими містечками міста.

Крім того, голова студради отримав іменну грамоту за активну життєву позицію, небайдужість до проблем сьогодення та участь у проведенні екологічної акції «Любиш місто – живи чисто». За словами Олександра, нагороди стимулюють до подальшої плідної роботи і втілення в життя інших, не менш креативних та цікавих ідей.

Проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань Олена Король, під керівництвом якої діє студрада, відзначила: «Отримані грамоти досить приємні і вагомі для нас, це своєрідна подяка за виконану роботу. У першу чергу, це заслуга членів студради студмістечка, які є досить дієвими, енергійними та активними молодими людьми».

Ліна П’ятниця

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]