Дата публікації:
09 грудня 2016
Кількість переглядів:
1197
Поділитися:

Сумського державного університету Ольга Жулавська (доцент кафедри германської філології) пройшла стажування за тематикою «Публікаційна та проектна діяльність в країнах Євросоюзу: від теорії до практики» у Празькому інституті підвищення кваліфікації (Чеська Республіка). Тематичне спрямування лекційних занять стосувалося написання статей для наукових видань, що обліковуються базою даних SCOPUS.

Заняття проводили провідні фахівці Празького інституту підвищення кваліфікації, а також спеціально запрошені лектори з Карлового університету (м. Прага, Чеська Республіка), Вроцлавського університету (м. Вроцлав, Польща), Державного університету медицини та фармацевтики (м. Кишинів, Молдова) та інші.

Директор Празького інституту підвищення кваліфікації, доктор економічних наук Вадим Соколовський докладно розповів про перелік наукових видань, які обліковуються такими базами даних, як SCOPUS, Thomas Reuters, Copernicus. Доктор Рихард Олехла (Akcent Colledge, Prague) розповів про структуру наукових робіт, оформлення посилань та літератури, які мають бути в статтях, що подаються до публікації у видання зазначені вище.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]