Дата публікації:
24 листопада 2011
Кількість переглядів:
2040
Поділитися:

19 листопада 2011 року викладачі юридичного факультету Альона Клочко та Алла Баранова, а також студенти Катерина Олійник та Катерина Тищенко взяли участь у Всеукраїнському Форумі освітніх можливостей «Step4Education». Він проходив на базі Інституту журналістики Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка.

На Форумі обговорювалися питання співробітництва у сфері освіти, навчання студентів, надання стипендій та грантів для навчання, проведення магістерських та наукових досліджень між Україною та Європою, з одного боку, та  США - з іншого. Також пройшла зустріч із представниками польських вишів: Університету Марії-Кюрі Складовської (Люблін) та Академії Козмінського (Варшава). Відбулися й переговори щодо налагодження співпраці з Міжнародним Європейським Рухом, встановлено контакти з президентом Європейського Руху в Україні Олександром Білецьким та представниками адміністрації Університету Марії-Кюрі Складовської (Люблін) Анною Якубашек та Наталею Деревінською. По завершенню посольство Республіки Польша в Україні  презентувало понад десяти наукових, мистецьких та парламентських стипендіальних програм.

Учасники Форму отримали сертифікати. Крім того, у ході розіграшу преміальних подарунків Катерина Олійник виграла сертифікат на безкоштовне оформлення міжнародного студентського квитка ISIC.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]